Otrzymałam dofinansowanie 20,05,2010r. z Urzędu Pracy na rozpoczęcie działalności,a chciałabym kupić na moją firme samochód ciężarowy .czy mogę starać się o dofinansowanie z Uni.
Na naszych forach pomagają konsultanci - eksperci w dziedzinie dotacji
Najaktywniejsi eksperci
- wizytówka [ » ] Veneo
Forum dowiedz się więcej, zadaj pytanie, podpowiedz innym
Skorzystaj z wyszukiwarki lub przeszukaj kategorie, by znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania. Możesz także zadać swoje pytanie
Dotacje na rozwój firmy (4)
| Ania |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 03.02.2011 19:45 |
Katana Konsulting
|
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 05.02.2011 18:43
Witam Pani Aniu, jest to koszt kwalifikowany RPO ale przyznam szczerze, że od 8 lat nie widziałem projektu zakładającego zakup wyłącznie samochodu ciężarowego. Będzie należało jeszcze zakupić jakiś sprzęt. Proponuję kontakt mailowy w celu sprawdzenia kwalifikowalności projektu, rozbudowanego projektu. Pozdrawiamy / Katana Konsulting 603647085 / biuro@katana-konsulting.pl |
| Ania |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 08.02.2011 20:13 Dzięki napewno się skontaktuję miłego dnia pozdrawjam. |
| Ania |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 08.02.2011 21:27 Witam nie wspomniałam,że za otrzymane pieniądze z U.P.2010r.otworzyłam sklep wielobranżowy,a myślę nad kupnem samochodu ciężarowego oczywiście z wyposażeniem i utworzeniem stanowiska pracy.Ale niewiem czy mogę otrzymać,dofinansowanie z UE , na jego kupno.Pozdrawiam. |
Katana Konsulting
|
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 09.02.2011 08:40
Witam Pani Aniu, Jeśli prowadzi Pani sklep tj. działalność handlową to w wyniku realizacji projektu mamy wprowadzić nowy produkt lub nową usługę na rynek. Tu będziemy się musieli natrudzić aby coś wypracować. Dodatkowo można wnioskować do PO IG 8.1 na stworzenie portalu internetowego promującego Pani towary, ale nie może to być typowy e-sklep. Ma być to portal wymiany informacji, trendów, porównywarka cen i generalnie świadczyć usługi przez internet - powiesić należy na nim poradniki, instrukcje lub skrypty, które Klient kupuje za pomocą internetu. Cel biznesowy to reklama w internecie. Cel takiego projektu to stworzenie e-usługi. Proszę podesłać do nas maila na biuro@katana-konsulting.pl a odeślę szczegółowe informacje. Pozdrawiamy / Katana Konsulting 603647085 / biuro@katana-konsulting.pl |