Jestem młodym przedsiębiorcą i zajmuje się chandlem rybą wędzoną, surową, przetworami itp. Czy mam możliwość dostania dotacji na pobudowanie na moim podwurku profesjonalnej chłodni?
Na naszych forach pomagają konsultanci - eksperci w dziedzinie dotacji
Najaktywniejsi eksperci
- wizytówka [ » ] Veneo
Forum dowiedz się więcej, zadaj pytanie, podpowiedz innym
Skorzystaj z wyszukiwarki lub przeszukaj kategorie, by znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania. Możesz także zadać swoje pytanie
| Dawid |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 05.10.2010 20:48 |
| Mirosław Sokolnicki |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 06.10.2010 14:11 Tak, np. w ramach kodu PKD "52.10.B Magazynowanie i przechowywanie pozostałych towarów". Kod ten jest wymieniony w rozporządzeniu, jako ten w ramach którego można ubiegać się o pomoc finansową. Mirosław Sokolnicki |
| Marcin |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 11.11.2010 15:55 Dzień dobry już od 5 lat prowadzę firmę leśną(wyrób drzewa) i chciałbym zakupić nowy sprzęt, który zapewni mojej firmnie nowe miejsca pracy. Chciałbym się zapytać czy jest taka możliwiść otrzymania takich środków z unii? |
Prior Consulting
|
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 30.04.2011 00:40 Witam serdecznie bardzo prosze o szczegółowe informacje na temat inwestycji
Z poważaniem biuro@priorconsulting.pl |
| DoradcaPROW |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 14.07.2011 15:18 Witam,
zarówno wybudowanie chłodni jak zakup sprzetu do pozyskiwania drewna jest mozliwe do sfinansowania z dzialania 312.
Jesli sa Panstwo zainteresowani usługami byłego pracownika ARiMR, ktory zajmował sie wdrazaniem tychże projektow oraz podpisywaniem umow o dofinansowania rposze o kontakt pod adresem DoradcaPROW@wp.pl |
| Paweł Lisiecki |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 14.07.2011 17:47 Zaintersowanych dotacją z PROW 312 zapraszam do współpracy. Wysoka skuteczność w pozyskiwaniu dotacji. Konkurencyjne ceny. refrencje od klientów na życzenie. Kontakt: pawel.lisiecki@onet.eu |
|
Dodane: 23.08.2011 12:33
Ten wpis został usunięty przez moderatora.
|