Na naszych forach pomagają konsultanci - eksperci w dziedzinie dotacji

Najaktywniejsi eksperci

Forum dowiedz się więcej, zadaj pytanie, podpowiedz innym

Skorzystaj z wyszukiwarki lub przeszukaj kategorie, by znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania. Możesz także zadać swoje pytanie

Wybierz program: Wybierz dotację:
ODPOWIEDZ
Forum » PROW 312 »

dotację na rozwój działalności (5)

Dawid
link do posta | zgłoś nadużycie

Dodane: 05.10.2010 20:48

Jestem młodym przedsiębiorcą i zajmuje się chandlem rybą wędzoną, surową, przetworami itp. Czy mam możliwość dostania dotacji na pobudowanie na moim podwurku profesjonalnej chłodni?

odpowiedz | cytuj

Mirosław Sokolnicki

Dodane: 06.10.2010 14:11

Tak, np. w ramach kodu PKD "52.10.B Magazynowanie i przechowywanie pozostałych towarów". Kod ten jest wymieniony w rozporządzeniu, jako ten w ramach którego można ubiegać się o pomoc finansową.

Mirosław Sokolnicki

odpowiedz | cytuj

Marcin

Dodane: 11.11.2010 15:55

Dzień dobry już od 5 lat prowadzę firmę leśną(wyrób drzewa) i chciałbym zakupić nowy sprzęt, który zapewni mojej firmnie nowe miejsca pracy. Chciałbym się zapytać czy jest taka możliwiść otrzymania takich środków z unii?

odpowiedz | cytuj

Prior Consulting Eskpert

Dodane: 30.04.2011 00:40

Witam serdecznie

bardzo prosze o szczegółowe informacje na temat inwestycji

Z poważaniem

Damian Sobolewski
Prior Consulting
ul. Mieszka I 30/309
75-132 Koszalin
www.priorconsulting.pl
tel. 518 975 511

biuro@priorconsulting.pl

odpowiedz | cytuj

DoradcaPROW

Dodane: 14.07.2011 15:18

Witam,

zarówno wybudowanie chłodni jak zakup sprzetu do pozyskiwania drewna jest mozliwe do sfinansowania z dzialania 312.

Jesli sa Panstwo zainteresowani usługami byłego pracownika ARiMR, ktory zajmował sie wdrazaniem tychże projektow oraz podpisywaniem umow o dofinansowania rposze o kontakt pod adresem DoradcaPROW@wp.pl

odpowiedz | cytuj

Paweł Lisiecki

Dodane: 14.07.2011 17:47

Zaintersowanych dotacją z PROW 312 zapraszam do współpracy. Wysoka skuteczność w pozyskiwaniu dotacji. Konkurencyjne ceny. refrencje od klientów na życzenie. Kontakt: pawel.lisiecki@onet.eu

odpowiedz | cytuj

Dodane: 23.08.2011 12:33

Ten wpis został usunięty przez moderatora.