Na naszych forach pomagają konsultanci - eksperci w dziedzinie dotacji
Najaktywniejsi eksperci
- wizytówka [ » ] Veneo
Forum dowiedz się więcej, zadaj pytanie, podpowiedz innym
Skorzystaj z wyszukiwarki lub przeszukaj kategorie, by znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania. Możesz także zadać swoje pytanie
|
Dodane: 28.08.2011 22:35
Ten wpis został usunięty przez moderatora.
|
|
| sylwia dąbrowska |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 04.09.2011 14:15 Witam serdecznie chciałabym otworzyć przedszkole i potrzebuję pieniążków na start dla tego iż nie posiadam takiej kwoty na otwarcie takiego przedszkola ponieważ jest to duży wkład . dlatego bym chciała sie dowiedzieć czy była by taka mozliwość na uzyskanie tych pieniążków . zamieżam zatrudnić 5 osób do pracy. jaka była by to kwata . czekam na odpiwedź |
| Sławek |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 09.11.2011 16:36 Witam, chciałbym otworzyć hurtownie płyt meblowych na terenia wiejskim. Zatrudniał bym 4 osoby. Są dotacje na ten cel? |
| Stefania |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 27.02.2012 15:18 Witam, jestem 25-letnią kobietą. Chcę się dowiedzieć czy mogę otrzymać jakąś dotację na otwarcie biznesu. Firma, to miejsce (klub) dla opiekunów dzieci, gdzie mogą skorzystać z różnych usług tj niania, kuchnia, fotograf itp. Oczywiście możliwość różnych zabaw, odrabiania lekcji, zabawy z animatorek itp. Firma ma zatrudniać do 10 os. Miejsce, które pozwoli opiekunom dzieci wyrwać sięz domu i spędzaćczas ze swymi pociechami nie tylko na osiedlowym placu. |