Na naszych forach pomagają konsultanci - eksperci w dziedzinie dotacji

Najaktywniejsi eksperci

Forum dowiedz się więcej, zadaj pytanie, podpowiedz innym

Skorzystaj z wyszukiwarki lub przeszukaj kategorie, by znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania. Możesz także zadać swoje pytanie

Wybierz program: Wybierz dotację:
ODPOWIEDZ
Forum » PROW 312 »

DOTACJA NA OTWARCIE DZIAŁALNOŚĆI (10)

SYLWIA KROGULEC
link do posta | zgłoś nadużycie

Dodane: 17.01.2011 14:26

wITAM, chciałam zaytać o dotacje na otwarcie działalnośći gosp. chcę otworzyć agencj kelnerów... ;)

odpowiedz | cytuj

Katana Konsulting Eskpert

Dodane: 13.02.2011 09:45

Witam serdecznie,

Nasz portal pokierował Panią do PROW 3.1.2 i tym samym chcę zapytać czy siedziba Pani Firmy będzie zlokalizowana na obszarze wiejskim ?

Owszem, to dobry pomysł aby wnioskować o dotację na strat firmy obsługującej wesela, sylwestry, EVENTY, urodziny ect. ect.

Wysokość dotacji jest uzależniona od ilości planowanych utworzenia miejsc pracy na podstawie umowy o pracę.

Proszę podesłać maila a odeślemy ofertę wraz ze szczegółami działania PROW 3.1.2

Pozdrawiamy / Katana Konsulting

603647085 / biuro@katana-konsulting.pl 

odpowiedz | cytuj

Marcin

Dodane: 17.02.2011 22:39

Chciałbym otworzyć skład węgla na obszarze wiejskim, jestem rolnikiem od 3 lat i potrzebuje na ten cel dotacji .Czy jest szansa na otrzymanie jej?

odpowiedz | cytuj

Iwona

Dodane: 07.07.2011 18:00

Chcę kupic lokal gastronomiczny  z hotelem nie tylko na obsługę wesel. Lokal przy trasie k 12 założyc działalnośc. Czy są realizowane projekty o takim profilu. Czy mogę i w jakim czasie dostac dotacje.

odpowiedz | cytuj

DoradcaPROW

Dodane: 14.07.2011 15:11

Witam,

Co do skladu wegla informuję, ze wszystko zalezy od tego co chciałby Pan sfinansowac...aby moc odpowiedziec na to pytanie nalezy uszczegołowic cel inwestycji.

Natomiast jesli chodzi o obsluge wesel...to zakup nieruchomosci nie moze byc finansowany...natomiast mozna starac sie o remont, zakup wyspoażenia, zagospodarowanie terenu itd.

W celu uzyskania szczegołowych informacji prosze o kontakt na maila DoradcaPROW@wp.pl

odpowiedz | cytuj

mskonieczny4@wp.pl

Dodane: 25.07.2011 19:45

witam,chcialbym otworzyc dzialalnosc zajmujaca sie serwisem laptopow i komputerow jak i instalacja anten satelitarnych.czy mam szanse na dotacje.pozdrawiam 

odpowiedz | cytuj

jurek

Dodane: 06.08.2011 09:43

Witam zakupiłem dom na wsi wraz z działką 1,5 hektara planuję założyc gospodarstwo agro-turystyczne czy mam szanse na dotacje? 

odpowiedz | cytuj

łukasz

Dodane: 08.08.2011 11:56

witam chcialbym otworzyc sklep monopolowy w miescie do 100 tys miesz.

odpowiedz | cytuj

eliza

Dodane: 18.08.2011 09:53

witam

chce otworzyć salon z tel. komórkowymi na zasadzie frenczyzny

czy mogę uzyskać na to dotację???

odpowiedz | cytuj

Dodane: 23.08.2011 12:31

Ten wpis został usunięty przez moderatora.