wITAM, chciałam zaytać o dotacje na otwarcie działalnośći gosp. chcę otworzyć agencj kelnerów... ;)
Na naszych forach pomagają konsultanci - eksperci w dziedzinie dotacji
Najaktywniejsi eksperci
- wizytówka [ » ] Euro Managers Consulting
- wizytówka [ » ] Veneo
Forum dowiedz się więcej, zadaj pytanie, podpowiedz innym
Skorzystaj z wyszukiwarki lub przeszukaj kategorie, by znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania. Możesz także zadać swoje pytanie
| SYLWIA KROGULEC |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 17.01.2011 14:26 |
Katana Konsulting
|
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 13.02.2011 09:45
Witam serdecznie, Nasz portal pokierował Panią do PROW 3.1.2 i tym samym chcę zapytać czy siedziba Pani Firmy będzie zlokalizowana na obszarze wiejskim ? Owszem, to dobry pomysł aby wnioskować o dotację na strat firmy obsługującej wesela, sylwestry, EVENTY, urodziny ect. ect. Wysokość dotacji jest uzależniona od ilości planowanych utworzenia miejsc pracy na podstawie umowy o pracę. Proszę podesłać maila a odeślemy ofertę wraz ze szczegółami działania PROW 3.1.2 Pozdrawiamy / Katana Konsulting 603647085 / biuro@katana-konsulting.pl |
| Marcin |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 17.02.2011 22:39 Chciałbym otworzyć skład węgla na obszarze wiejskim, jestem rolnikiem od 3 lat i potrzebuje na ten cel dotacji .Czy jest szansa na otrzymanie jej? |
| Iwona |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 07.07.2011 18:00 Chcę kupic lokal gastronomiczny z hotelem nie tylko na obsługę wesel. Lokal przy trasie k 12 założyc działalnośc. Czy są realizowane projekty o takim profilu. Czy mogę i w jakim czasie dostac dotacje. |
| DoradcaPROW |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 14.07.2011 15:11 Witam,
Co do skladu wegla informuję, ze wszystko zalezy od tego co chciałby Pan sfinansowac...aby moc odpowiedziec na to pytanie nalezy uszczegołowic cel inwestycji.
Natomiast jesli chodzi o obsluge wesel...to zakup nieruchomosci nie moze byc finansowany...natomiast mozna starac sie o remont, zakup wyspoażenia, zagospodarowanie terenu itd.
W celu uzyskania szczegołowych informacji prosze o kontakt na maila DoradcaPROW@wp.pl |
| mskonieczny4@wp.pl |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 25.07.2011 19:45 witam,chcialbym otworzyc dzialalnosc zajmujaca sie serwisem laptopow i komputerow jak i instalacja anten satelitarnych.czy mam szanse na dotacje.pozdrawiam |
| jurek |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 06.08.2011 09:43 Witam zakupiłem dom na wsi wraz z działką 1,5 hektara planuję założyc gospodarstwo agro-turystyczne czy mam szanse na dotacje? |
| łukasz |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 08.08.2011 11:56 witam chcialbym otworzyc sklep monopolowy w miescie do 100 tys miesz. |
| eliza |
link do posta |
zgłoś nadużycie
Dodane: 18.08.2011 09:53 witam chce otworzyć salon z tel. komórkowymi na zasadzie frenczyzny czy mogę uzyskać na to dotację??? |
|
Dodane: 23.08.2011 12:31
Ten wpis został usunięty przez moderatora.
|