Witam.
Jestem mieszkańcem miasta Łodzi. Moim zainteresowaniem jest motoryzacja i mechanika. Postanowiłem założyć zakład wulkanizacyjny oferujący szeroką gamę możliwości. Jedyne czego brakuje mi do zrealizowania celu są pieniądze na start przedsięwzięcia.
Za miejsce otwarcia firmy wybrałem Konstantynów Łódzki. Jest to położona blisko Łodzi średniej wielkości metropolia. Tam zaobserwowałem zapotrzebowanie na usługi mojej firmy.
Lokal położony jest 4minuty samochodem od centrum. Uważam, że to bardzo dobra lokalizacja.
Chciałbym zaoferować moim klientom profesjonalne usługi wulkanizacji. Zważywszy na stan naszych dróg, uważam, że moja firma pomoże wielu osobą.
Innowacją, którą planuje wprowadzić jest dojazd do klienta i pomoc na miejscu. Do tego planuje wykorzystanie mojego samochodu prywatnego. Drugim pomysłem, który mam nadzieje dzięki państwa pomocy zrealizować jest pomoc ludziom zapracowanym, którzy nie mają czasu pojechać do specjalisty.
Szersze informacje na ten temat udziele osobie zainteresowanej pomocą.
Na starcie planuje wykonywać wszelkie naprawy i usługi osobiście, ale w niedługi czasie chciałbym zatrudnić dodatkowe osoby, przez co dać miejsca pracy i poszeżyć działalność.